Κέντρο βοήθειας

PartMirror Υποστήριξη

Γρήγορες απαντήσεις για τη ρύθμιση του οδηγού κάμερας, τη λήψη μιας ματιάς και τη διατήρηση των φωτογραφιών σας ιδιωτικές.

Επικοινωνήστε με PartMirror

support@partmirror.com

Συνήθεις ερωτήσεις

Ποια iPhones υποστηρίζονται;

Το PartMirror απαιτεί iOS 17 ή μεταγενέστερο και iPhone με TrueDepth μπροστινή κάμερα.

Γιατί το PartMirror χρειάζεται πρόσβαση στην κάμερα;

Η μπροστινή κάμερα παρακολουθεί το κεφάλι σας και τοποθετεί τον οδηγό χωρίστρα. Η επεξεργασία της κάμερας παραμένει στο iPhone σας.

Τι πρέπει να κάνω εάν ο οδηγός δεν εμφανίζεται;

Κεντράρετε το πρόσωπό σας σε καλό, ομοιόμορφο φωτισμό, κρατήστε ορατή την πλήρη γραμμή των μαλλιών σας και επιβεβαιώστε την πρόσβαση στην κάμερα στις Ρυθμίσεις.

Πού αποθηκεύονται τα My Looks;

Οι αποθηκευμένες εμφανίσεις παραμένουν σε ιδιωτικό χώρο αποθήκευσης στο iPhone σας, εκτός εάν επιλέξετε να τις μοιραστείτε ή να τις εξαγάγετε.

Γιατί οι αποθηκευμένες φωτογραφίες και τα βίντεο φαίνονται αντικατοπτρισμένα;

Το PartMirror αποθηκεύει σκόπιμα τον ίδιο κατοπτρικό προσανατολισμό που εμφανίζεται στη ζωντανή προεπισκόπηση της κάμερας.

Πώς μπορώ να διαγράψω μια αποθηκευμένη εμφάνιση;

Ανοίξτε My Looks, ανοίξτε το μενού εμφάνισης και επιλέξτε Διαγραφή. Η κατάργηση της εφαρμογής καταργεί επίσης την ιδιωτική τοπική βιβλιοθήκη της.

Δωρεάν κάμερα, προαιρετική αφαίρεση banner

Στην iOS έκδοση 1.1.1 και νεότερη, οι ζωντανοί οδηγοί, η λήψη φωτογραφιών και βίντεο και η My Looks είναι δωρεάν. Ένα τοπικά πακέτο banner προωθεί Nonlate. Μια προαιρετική ετήσια συνδρομή αφαιρεί διαφημιστικά banner. Το App Store δείχνει την προσαρμοσμένη τιμή σας και κάθε κατάλληλη δοκιμή πριν από την αγορά. Οι παλαιότερες εκδόσεις ενδέχεται να απαιτούν συνδρομή για πρόσβαση στην κάμερα. ενημέρωση για χρήση της δωρεάν κάμερας.

Πώς διαχειρίζομαι τις επιλογές συνδρομής και απορρήτου;

Διαχειριστείτε ή ακυρώστε τη συνδρομή σας μέσω του App Store ή χρησιμοποιήστε τη Διαχείριση συνδρομής στις ρυθμίσεις PartMirror. Το Restore Purchases ελέγχει την Apple Account σας για πρόσβαση κατά την αφαίρεση banner. Μπορείτε να ανακαλέσετε την άδεια Photos στις ρυθμίσεις iOS και να διαγράψετε αποθηκευμένες εμφανίσεις μέσα στο PartMirror.